ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ: ▶ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ◀ (αξίας €30) ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ 4 ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ! ΕΠΙΠΛΕΟΝ €10+ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ 5+ ΠΡΟΪΟΝΤΑΕπιτυχής καταχώρηση

Η φόρμα σας καταχωρήθηκε!

Αναμένουμε να παραλάβουμε το/α προοϊόν/τα (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΡΕΩΣΗ) για να σας επιστρέψουμε τα χρήματα στο λογαριασμό που μας υποδείξατε.

Το δέμα θα το στείλετε στη διεύθυνση:

(ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ)

Γεώργιος Κεραμυδάς, 
Ανανία Νικολαΐδη 4 
Πτολεμαΐδα 
Τ.Κ. 50200
698 205 17 65

(Η παραπάνω διεύθυνση είναι η αποθήκη μας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ)

Ευχαριστούμε!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: 

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

Η αποστολή ττου/ων προϊόντος/ων πρέπει να γίνει μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του/ς.

Πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας, τα προϊόντα ελέγχονται για τυχόν ελαττώματα και στέλνονται μόνο εφόσον είναι σε άριστη κατάσταση. Έτσι, όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται καινούργια, αχρησιμοποίητα, άθικτα. Χωρίς οσμές και λεκέδες από ιδρώτα, αρώματα κ.λπ.

Προϊόντα που έχουν επιστραφεί κατεστραμμένα ή λερωμένα δεν θα γίνονται αποδεκτά και θα αποστέλλονται πίσω στον πελάτη, με χρέωση του τα έξοδα μεταφοράς.

Σε περίπτωση που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή σας στείλαμε λάθος προϊόν, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν!

Μας στέλνετε πίσω τα προϊόντα με δική σας χρέωση και ευθύνη. Δηλαδή με κούριερ της επιλογής σας ή με ταχυδρομείο και με δική σας ευθύνη για την αποστολή.

Η επιστροφή χρημάτων από εμάς γίνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος σας από εμάς.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μετά τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο.

Σας επιστρέφεται μόνο η αξία των προϊόντων και όχι τα έξοδα αποστολής!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! 
Δέματα που τα αποστέλλετε με αντικαταβολή προς επιστροφή χρημάτων, δεν θα γίνονται δεκτά, καθώς επίσης και δέματα που τα έχετε αποστείλει με δική μας χρέωση. Θα αποστέλλονται πίσω σε εσάς και τα μεταφορικά για την αποστολή και την επιστροφή θα επιβαρύνουν μόνο εσάς!

* Η επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να τροποποιήσει τους παραπάνω όρους οποτεδήποτε χωρίς καμία προειδοποίηση