ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ: ▶ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ◀ (αξίας €30) ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ 4 ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ! ΕΠΙΠΛΕΟΝ €10+ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ 5+ ΠΡΟΪΟΝΤΑΑσφάλεια επιστροφής χρημάτων

Έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης εάν το επιθυμείτε. Παρακάτω εξηγούμε τη διαδικασία σε δύο εύκολα βήματα. Αν έχετε απορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα:

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL: teleiarouxa@gmail.com 
ΜΕΣΩ FACEBOOK: https://www.facebook.com/teleiarouxa/

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

Η αποστολή ττου/ων προϊόντος/ων πρέπει να γίνει μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του/ς.

Πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας, τα προϊόντα ελέγχονται για τυχόν ελαττώματα και στέλνονται μόνο εφόσον είναι σε άριστη κατάσταση. Έτσι, όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται καινούργια, αχρησιμοποίητα, άθικτα. Χωρίς οσμές και λεκέδες από ιδρώτα, αρώματα κ.λπ.

Προϊόντα που έχουν επιστραφεί κατεστραμμένα ή λερωμένα δεν θα γίνονται αποδεκτά και θα αποστέλλονται πίσω στον πελάτη, με χρέωση του τα έξοδα μεταφοράς.

Σε περίπτωση που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή σας στείλαμε λάθος προϊόν, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΒΗΜΑ 1Συμπληρώνετε την φόρμα - κλικ εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα επιτυχώς, μεταφέρεστε σε σελίδα που σας δίνουμε τη διεύθυνση της αποθήκης μας στην Ελλάδα που θα στείλετε το δέμα σας. ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, περιμένετε να μεταφερθείτε στη σελίδα και ΚΡΑΤΗΣΤΕ τη διεύθυνση

ΒΗΜΑ 2. Μας στέλνετε πίσω τα προϊόντα με δική σας χρέωση και ευθύνη. Δηλαδή με κούριερ της επιλογής σας ή με ταχυδρομείο και με δική σας ευθύνη για την αποστολή.

Η επιστροφή χρημάτων από εμάς γίνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος σας από εμάς.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μετά τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο.

Σας επιστρέφεται μόνο η αξία των προϊόντων και όχι τα έξοδα αποστολής!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! 
Δέματα που τα αποστέλλετε με αντικαταβολή προς επιστροφή χρημάτων, δεν θα γίνονται δεκτά, καθώς επίσης και δέματα που τα έχετε αποστείλει με δική μας χρέωση. Θα αποστέλλονται πίσω σε εσάς και τα μεταφορικά για την αποστολή και την επιστροφή θα επιβαρύνουν μόνο εσάς!

* Η επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να τροποποιήσει τους παραπάνω όρους οποτεδήποτε χωρίς καμία προειδοποίηση