TELEIAROUXA.GR: ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Βρείτε Τέλεια Ρούχα


Από επιλεγμένα καταστήματα


*Στην αναζήτηση γράψτε με ΣΩΣΤΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ και ΤΟΝΟΥΣ










Αιμίλιος Χειλάκης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Ματαιώνεται η παράσταση που πρωταγωνιστεί


Δύσκολες ώρες περνά ο Αιμίλιος Χειλάκης, καθώς η παράσταση «Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής», στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί μαζί με τον Μανώλη Δούνια, ακυρώνεται λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του. Η εταιρεία παραγωγής ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ ενημέρωσε σχετικά τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου για την ματαίωση της θεατρικής παράστασης που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024, στο «Αρχαίο θέατρο του Δίου» στο Δίον.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Χειλάκη, Παναγιώτης Γεροδήμος, ανέφερε σε ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε, ότι η παράσταση “Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής” που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 13/8/2024 στο «Αρχαίο θέατρο του Δίου», θα πρέπει να ακυρωθεί, λόγω σοβαρής ασθένειας συγγενικού προσώπου Α’ βαθμού ενός εκ των πρωταγωνιστών.»

Η ανακοίνωση συνεχίζει, αναφέροντας ότι πρόκειται για την μητέρα του κυρίου Χειλάκη, η οποία χρειάζεται επειγόντως μεταφορά σε κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα, γεγονός που απαιτεί την παρουσία του ηθοποιού, αναγκάζοντάς τον να επιστρέψει στην πρωτεύουσα. Η παραγωγή ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση που προκαλείται.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την πηγή: πληροφορίες από enikos.gr.


Αφήστε σχόλιο




_